Om oss

Bedriftshistorie.

C-Star Industrial Limited ble etablert i 2000 i Shenzhen. Vi spesialiserte oss på å designe, forske og produsere høykvalitets spilltilbehør det siste tiåret, og vokste opp sammen med våre leverandører, kunder, agenter og brukere, som fokuserer på teknologiinnovasjon og -produksjon som har forårsaket dyp effekt i spillindustrien.

16-års innenlandsk og global handelserfaring styrket vår tillit til å utvide markedet med mer innovative produkter. For å følge med den raske utviklingen av handelsnæringen, satte C-Star i 2015 ut for å undersøke og produsere Smart Balance Scooter under merket ALUCARD, som viste seg å være et veldig hot-selgende sportsprodukt siden den gang!

produkt introduksjon

Med stor evne til å designe og produsere, moderniserte produksjonslinjer, sprøytestøpemaskin og annet avansert relatert utstyr, er C-STAR i stand til å akseptere og produsere OEM- og ODM-bestillinger for forskjellige typer spilltilbehør, selvbalanserende scooter og lignende. I gjennomsnitt utvikler vi over 2 nye produkter månedlig for å møte oppdateringsmarkedet og behovene fra brukerne. De viktigste produktene vi har å gjøre nå inkluderer: tilbehør for smarttelefon og spill, samt balansescooter og 3D VR-headset, disse varene dekker nesten husholdningsspillstasjon, PSP, smarttelefon, TV, PC, 3D VR, osv., Som gir bedre produktopplevelse for brukere! Produktene våre følger trenden i denne bransjen, og under oppdatering for å imøtekomme markedets og forbrukernes behov. God kvalitet og omdømme har brakt C-STAR mange kunder fra USA, Sørøst-Asia, Midt-Østen, Europa osv., Slik at internasjonal forbindelse finner sted!

Bedriftskultur

I utviklingsprosessen med å bygge et flernivåforetak hadde C-Star lagt stor vekt på å dyrke de ansattes omfattende kvalitet, etablere studieorganisasjon og skape konkurransedyktig kultur, som et lederteam som var kjent med å drive moderniserte virksomheter ble fremmet, i mellomtiden kan etablere et industrielt team av høy kvalitet for C-STAR-produkter! Utmerket bedriftskultur danner sterkt samhold! C-STAR gir en fantastisk plattform for ansatte å vise talent og egenverd. Det er den avanserte bedriftskulturen som styrker C-STAR til å utvikle seg videre og videre!


Felles innsats fra alle ansatte i C-STAR og dets partnere gir uunnværlig bidrag til å oppnå så stor prestasjon! Integritet og raushet, essensen av orientalsk kultur, presenteres perfekt blant C-STAR-mennesker. I løpet av de siste 16 årene tok C-STAR alltid C-STAR-kulturen som gjennombrudd for å etablere en harmonisk virksomhet og lede medarbeiderne våre til å kombinere personlig ideal og selskap, på hvilken måte egenverdien vil bli realisert mens vi oppnår selskapets strategiske mål!sertifikater:

I 2011 passerte ISO9001: 2008

I 2012 fikk GSV (USA)

I 2013, fikk alibaba gull bedriftskvalifisering

Betydningen var knyttet til produktundersøkelser og kvalitet, og vi har over 100 forskjellige patenter. Sertifikater som CE, RoHS, FCC og UL2272 er også tilgjengelige.