Balanse Skateboard

Balanse Skateboard

Alucard 6,5 tommers ett hjul streife Hoverboard elektrisk balanse ScooterModel No.: CS-501SColor: Blue1.DescriptionWith utviklingen av ganger og teknologi, biler er veldig vanlig for oss alle nå og

Produktdetaljer

Alucard 6,5 tommers ett hjul streife Hoverboard elektrisk balanse Scooter

Modell nr.: CS-501S

Farge: blå


1. beskrivelse

Med utviklingen av ganger og teknologi, biler er veldig vanlig for oss alle nå og spesielt, strøm-motoriserte kjøretøy er ikke luksus mer, vi har også flere og flere valg å velge mellom, mens ett hjul elektrisk balanse scooter, som er en populær miljømessige utfall for moderne mennesker å underholde og ri, er bare en av dem!

ALUCARD ett hjul balanse scooter bruker de beste råvarene som hovedkortet, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhet-beskyttet teknologi å sikre sin sikkerhet og gratis folks bekymringer for uventede brenner eller eksplosjon. Alle sertifikater som CE, RoHS, FCC, UL og viktigst, patent er tilgjengelige for eksport.

Modellnummeret: CS-501S

Produktnavn: Alucard 6,5 tommers ett hjul streife Hoverboard elektrisk balanse Scooter

Klatring vinkel: 15-20 grader

Kjørelengde: 15-20km

laderen Inngangsspenning: AC110-220V / 50-60Hz

indikator for batterinivå: LED lys kraft er større enn 85% fire lamper

alle lyse, redusert med elektrisitet gradvis slukket

Innenlandske batterier oppladbare litiumbatteri 36V - 4.4AH

Ladetid: 1 time

Enkelt motor hjulstørrelse: 5,0 tommers

Makt 300W

oppblåsbar gummidekk

Pedalen AGL: 9CM

dekk Diameter: 14 * 12CM

Kontrollere prinsipp: pendel system

farge: blå, rød, svart, gull

pakke: 1pc fargen box/72.5CM*28.5CM*22CM/8kg/9.8kg

bil kroppen volum: 55,5 * 22 * 15 CM

2. produktbilder


5. introduksjon for C-STAR

C-STJERNERS INDUSTRIAL LIMITED ble etablert i 2000. Med stor kapasitet for utforming og produksjon, modernisert produksjonslinjer, injeksjon molding maskin og andre avanserte utstyr, er C-STJERNERS kunne godta og produsere OEM og ODM ordrer for ulike typer to hjul balanse scooter, hånd holder balanse scooter, elektrisk skateboard og lignende. Våre produkter følger trenden i denne bransjen, og under oppdatering for å møte behovene til markedet og forbrukere. God kvalitet og omdømme har brakt C-STJERNERS mange kunder fra USA, Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, etc, gjør internasjonal forbindelse skje! C-STJERNERS satt opp å designe og produsere balanse scooter i 2015 under merkenavnet ALUCARD, som umiddelbart ble en svært het-selger sport produktet når den er lansert!

Et par:Fire hjul elektronisk Longboard (CS-405) med fjernkontroll Neste:Ledet elektriske rullebrett

Forespørsel