Ledet elektriske rullebrett

Ledet elektriske rullebrett

Alucard 6,5 tommers ett hjul streife Hoverboard elektrisk balanse Modell nr.: CS-501LColor: white1. DescriptionWith utviklingen av ganger og teknologi, biler er veldig vanlig for oss nå og speci alle

Produktdetaljer

Alucard 6,5 tommers en hjulet streife Hoverboard elektrisk balanse

Modell nr.: CS - 501L

Farge: hvit

1. beskrivelse

Med utviklingen av ganger og teknologi, biler er veldig vanlig for oss alle nå og spesielt, strøm-motoriserte kjøretøy er ikke luksus mer, vi har også flere og flere valg å velge mellom, mens ett hjul elektrisk balanse scooter, som er en populær miljømessige utfall for moderne mennesker å underholde og ri, er bare en av dem!

ALUCARD ett hjul balanse scooter bruker de beste råvarene som hovedkortet, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhet-beskyttet teknologi å sikre sin sikkerhet og gratis folks bekymringer for uventede brenner eller eksplosjon. Alle sertifikater som CE, RoHS, FCC, UL og viktigst, patent er tilgjengelige for eksport.

Modell numberCS - 501L

Scooter med LED

Max load120kg

Max speed12km/h

Utholdenhet mileage16km

Max klatre capability≤ 30°

MaterialABS + PC

Battery36V 4.4AH litiumbatteri

Belaste voltageINPUT: AC 110-220V 50-60Hz

UTDATA: 42V/2A

Lade time1-2 timer

Motor power500W

Fungerer temperatur-10℃ ~ 40℃

Netto weight10.5kg

Dekk size6.5 tommers

Produkt size834 * 230 * 211mm

Plattform height6cm

ColorBlack/hvit

2. produktbilder

5. introduksjon for C-STAR

C-STJERNERS INDUSTRIAL LIMITED ble etablert i 2000. Med stor kapasitet for utforming og produksjon, modernisert produksjonslinjer, injeksjon molding maskin og andre avanserte utstyr, er C-STJERNERS kunne godta og produsere OEM og ODM ordrer for ulike typer to hjul balanse scooter, hånd holder balanse scooter, elektrisk skateboard og lignende. Våre produkter følger trenden i denne bransjen, og under oppdatering for å møte behovene til markedet og forbrukere. God kvalitet og omdømme har brakt C-STJERNERS mange kunder fra USA, Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, etc, gjør internasjonal forbindelse skje! C-STJERNERS satt opp å designe og produsere balanse scooter i 2015 under merkenavnet ALUCARD, som umiddelbart ble en svært het-selger sport produktet når den er lansert!


Et par:Balanse Skateboard Neste:nei

Forespørsel