2019 Våren Hong Kong Global Kilder Utstilling Deling Reise er den nye mainstream i industrien

- Apr 19, 2019-

亞洲國際博覽館.jpg


AsiaWorld-Expo.jpg


I april 2019 ble Hong Kong Global Sources Spring Electronics Show, som brakte sammen banebrytende teknologiprodukter, holdt på AsiaWorld-Expo i Hong Kong. Årets Elektronikkshow ble delt inn i to sesjoner, Consumer Electronics Show og Mobile Electronics Show, inkludert 11. april ~ Consumer Electronics Show holdt 14. samles mer enn 3.800 booths i forbrukerelektronikk, videospill, elektroniske komponenter og smarte livsstilsprodukter. Det har også det største dataproduktet og automotive elektronikkutstillingsområdet i Hong Kong. Som en av verdensklasses utstillinger tiltrekker Global Sources Electronics Show mer enn 60 000 kjøpere fra 150 land og regioner. Leverandører og merkevarefirmaer fra Kina og andre deler av Asia viser sine gode produkter på denne plattformen. Den rette partner.


For smarte reiselivsforetaksprodusenter er dette en utmerket plattform for å vise frem sine produkter til internasjonale kjøpere. Derfor er Global Kilder Utstilling også en av utstillinger av smart mobilitet.


HiC-star Expo.jpg


HiC-star gamepad.jpg


HiC-star scooter.jpg


Som produsent av kringkastingstjenester og smart mobilitetsindustri vil HiC-stjerne sikkert ikke være fraværende på utstillingen. Konsumentelektronikkutstillinger holdt på 11 ~ 14 vil bli utstilt sammen med scooterprodukter og spillprodukter.


rugby unicycle.jpg


Etter å ha besøkt utstillingsstedet, oppdaget forfatteren flere nye leker, spesielt rugby unicycle. Sammenlignet med vanlige unicykler er rugby lettere å betjene og egnet for nybegynnere.


Electric surfboard.jpg


Scooteren som går på bakken er nok. Det er også et skateboard som kan løpe på vannet. Elektrisk vannbrett, venner som liker å surfe, kan ta hensyn.


diving supplies.jpg


Water propeller.jpg


Det er også vann som løper, selvfølgelig under vann, dette er et vannsportsutstyr, kan hjelpe i vannet.


Product packaging design.jpg


Candy packaging.jpg


Utstillerens emballasje er mer interessant, ser ut som godteri, og er faktisk noe som hodetelefoner og datakabler.


Pixel style.jpg


Pixel style decoration.jpg


Booth decoration.jpg


Dekorasjonsstilen til denne messe er veldig bra, piksel stilen er virkelig nostalgisk.


Den siste utstillingen sa også at kundene kommer til standen vår for å se om scooteren kan spørre om den kan deles. Det er åpenbart at oversjøiske deler skateboards er varme, så de fleste utstillere er konsentrert om elektriske scootere, etterfulgt av elektriske sykler, enkelte kjøpsselskaper har sitt eget sett med delte løsninger, trenger bare å velge scootere, og noen scooterleverandører har deres egne delte skateboard løsninger for å gi one-stop service til kjøperen.


爱路卡登CS-518电动滑板车


NYTT: Alucard CS-518 Folding Electric Scooter


For å få tak i markedsmulighetene og bruke de gamle produktene som en delingsløsning i fjor, har mange produsenter hatt mange problemer, så det er nødvendig å skreddersy modellene for å få et mer tilfredsstillende svar.

Et par:HiC-Star Balance Scooter Produkt Introduksjon Neste:HiC-stjerners utstillingen informasjon April 2019