American Superstar Rihanna Skadet Ansiktet Hennes Mens Riding På En Scooter Med Blåmerker På Øynene

- Sep 17, 2020-

Rihanna.jpg


Ifølge medierapporter ble den populære superstjernen Rihanna skadet i en elektrisk scooterulykke nylig, men det var ikke et alvorlig problem og har nesten gjenopprettet.


På fredag 4 september, Day Day sitter i bilen ble fotografert i nærheten av en restaurant i Santa Monica, Los Angeles. På den tiden satt hun i bilen og ventet på at følgesvennene skulle hente måltidet. Bilen var veldig mørk, men det var åpenbare blåmerker på pannen, øynene hennes var mørke og ansiktet hennes var litt hovent. Mange medier publiserte bilder og foreslo at hun kunne ha blitt slått av noen igjen.


Men talsmannen raskt avklart gjennom Folk at Rihanna er bare det siste offeret for en elektrisk scooter, og hennes skade er ikke så alvorlig som det ser ut til. Uttalelsen sa: "Rihanna veltet og skadet pannen og ansiktet mens hun spilte en elektrisk scooter i forrige uke. Hun har det bra nå. Heldigvis ble hun ikke alvorlig skadet og kom seg raskt.


Tilfeldigvis falt den berømte britiske giftige tungen Simon Cowell på en elektrisk sykkel i forrige måned og skadet ryggraden, nesten lammet. Til sammenligning er han mye heldig hver dag.


Men jeg tar alltid hensyn til huden min hver dag, og jeg legger ofte ut videoer på Internett for å veilede fansen hvordan de skal hudpleie. Nå som jeg har lidd en slik skade i ansiktet mitt, må jeg være veldig irritert. RegissørPeter Berg har tidligere avslørt at Rihanna forbereder seg på sin Amazon-film, som tar opp livet hennes de siste fire årene, og spøkte med at filmen vil bli utgitt neste år.


"De fire årene med henne er virkelig en episk reise," roste Berg Riri mest: "Hun er en fantastisk kvinne, hun ser ut til å vokse hver dag, stadig utvide nye bedrifter og karrierer, Det er så fort at det er nesten vanskelig å holde tritt." Han la til: "Så hver gang vi tror vi kommer til å fullføre å lage denne filmen og lansere den, vil hun gjøre noe, for eksempel å skape et motemerke, for eksempel Fenty, eller Hennes undertøymerke, eller hennes hudpleiemerke. Hun beveger seg i full fart."


Så alle bør være oppmerksomme på sikkerhet når du spiller scootere.

Et par:En regning som kan avslutte Californias sykkeldeling og scootervirksomhet har blitt endret Neste:Scooter Service Operatør Bird begynner direkte salg av nytt produkt Bird Air