Hvordan er hjelmpolitikken nå? Folket i Jiangsu har noe å si til deg

- Jul 24, 2020-

Med en grundig gjennomføring av hjelmpolitikken, har den også utløst en enestående oppvarmet diskusjon i stor skala blant brukere av elbiler. Dette ikke er! Nylig utstedte Wuxi Municipal People' s regjering" Varsel om implementeringstid og område for bruk av vernehjelmer for kjøring av elektriske sykler" ;, som tydelig bestemmer at fra 1. august kjører og sykler elektriske sykler i Wuxi city må ha vernehjelmer.


骑车安全.jpg


Innkallingen nevnte at alle som bryter denne kunngjøringen vil bli straffet av trafikkavdelingsavdelingen for det offentlige sikkerhetsorganet i samsvar med artikkel 41 i forskriften om administrasjon av elektriske sykler i Jiangsu-provinsen.


电动车安全.jpg


Straffetiltakene er som følger:


GG quot; E-sykkelryttere som ikke klarer å bruke vernehjelmer i samsvar med forskrifter, skal varsles av trafikkstyringsavdelingen til det offentlige sikkerhetsorganet eller bli bøtelagt mellom 20 yuan og 50 yuan."


Selv om straffen ikke er mye, er håndflatene og ryggen på hendene alle kjøttfulle! Tross alt, hvor mye er mine hardt tjente penger, men da nyheten kom ut denne gangen, var kommentarene fra netizens forskjellige. Kommentarområdet virket mer oppmuntrende. Mange netizens sa at de er ansvarlige for sin egen sikkerhet og andres sikkerhet. Det er veldig viktig å bruke sikkerhetshjelm når du sykler på elsykkel.


一盔一带.jpg


Fra følgende kommentarer fra netizens fant vi ikke bare humoren til netizens i Jiangsu, men vi så også den humaniserte styringen av den lokale styringsavdelingen. Noen netizens sa:" Hvordan kan det implementeres 1. august? Begynte det ikke 1. juli? Den gamle mannen har øvd i en hel måned!" Og sjefen svarte også på dette:" juli er hovedsakelig overtalelse, og August blir offisielt straffet." Det er mange kommentarer som dette.


Antagelig er grunnen til at administrasjonsavdelingen ikke har blitt latterliggjort av brukerne, visdom hos lederne." Forskrift om styring av elektriske sykler i Jiangsu-provinsen" blir implementert fra 1. juli, og boten for ikke å ha på hjelm blir implementert fra 1. august. Som en overgangs- og bufferperiode i juli vil trafikkpolitiet overtale, offentliggjøre og utdanne syklister, og gi folket tid til å godta og tilpasse seg det nye regelverket.


爱路卡登自行车.jpg


Når jeg ser dette, er det jeg vil si at dette er den harmoniske tilstanden som grasrotpersonell og ledere bør ha. Når det gjelder politikk over hele linjen, er det det siste strået som knuser og sameksisterer i harmoni. Regional ledelse bør være mer folkorientert og styres av følelser. Prinsippene er grundig implementert, slik at det kan være dypt forankret i folks hjerter og tillate reisesikkerhet å komme inn i tusenvis av husstander.

Et par:Paris snubber fuglen i meget konkurrerende konkurranse om elektrisk scooter Neste:Hastigheten på elsykkelen er ikke opp til standard! Denne gangen er det ikke bare brukere