Hvordan kjøper du en balansehjul? Du må kanskje vite om denne informasjonen

- Mar 02, 2019-

Å finne den beste selvbalanserende scooteren kan være en vanskelig oppgave av ulike grunner. Selvbalanserende scootere, mer kjent som hoverboards, ble et verdensomspennende fenomen bare for noen år siden. Dessverre var det mange rapporter om disse hoverboards kortslutningen. I begynnelsen virket det som et par isolerte hendelser, men det var nok at mange merker begynte å huske sine produkter.


Nå er selvbalanserende scooterfirmaer rebranding. De presenterer sine produkter med en melding om at de er trygge. Mens du kan elske å ta med sine produkter når de presenterer dem, vil du være forsiktig når du søker etter scooteren uten barer som passer for deg.


For yngre barn og småbarn, vil du kanskje starte med en balanse sykkel.


Selvbalanserende Scooter Buyers Guide


Self-Balancing Scooter.jpg


En scooter er en kilde til underholdning og et reisemåte for folk i alle aldre. Men vet du hva du skal se etter i en god scooter når du ser gjennom selvbalanserende skateboard vurderinger? Hva er funksjoner du bør unngå? Før du forplikter deg til å kjøpe en scootermodell, bør du vurdere følgende faktorer nøye.


Sikkerhet


Den største funksjonen du må se etter når du ser på selvbalanserende kort er den UL 2272-sertifiseringen. Det store problemet som mange mennesker hadde med hoverboards for bare et år siden var brann- og elektriske farer som deres litiumbatterier har. Når litiumbatterier er skadet eller lekkasje, kan de eksplodere.


Scootere har fortsatt litiumbatterier, men omfattende UL 2272-tester er nå gjort for å sikre at styrene oppfyller sikkerhets- og konstruksjonsstandarder. Enten det er for deg selv, barna dine eller en venn, må du alltid sørge for at du kjøper et selvbalanserende kort som har sin UL 2272-sertifisering.


Merke


Self-Balancing Scooter  exhibition.jpg


En annen ting du bør vurdere er hvilket merke du kjøper fra. Et velkjent merke av høy kvalitet er mer sannsynlig å ha en bedre byggekvalitet over et merke du aldri har hørt om. Å vite merkevaren og ha lett tilgang til merkevarens informasjon, gjør det mulig for produsenten å gjennomføre de riktige tiltakene for å sikre at scooteren er holdbar og sikker.


Overkommet av noen knockoff selvbalanse scooter merker kan være tiltalende, men kvalitet er ikke noe du bør ofre. En billig hoverboard fra et ukjent merke kan være vanskeligere å komme av og på, glir oftere og faller fra hverandre lettere. Derfor bør du alltid kjøpe fra et merke du kan stole på.


Hastighet


Ikke alle ser rett og slett på å bruke sin selvbalanserende scooter for transport. Noen mennesker vil kjøpe den for opplevelsen og spenningen. Dette betyr at ulike hastighetsfunksjoner er noe som må vurderes. Noen scootere går i et lavere tempo, noe som kan være bra for nybegynnere eller barn som ønsker å ri. Andre ryttere kan ikke stå så langsomt, og de trenger en enhet som kan nå 10 mph eller høyere.


Batteri


Selvfølgelig er batteriene i selvbalansebrettet viktig. Det er hva hele kontroversen om hoverboards sentrert rundt. I tillegg er størrelsen på bordets batterier som bestemmer kjøretøyets kraft og hastighet. Større batterier betyr derfor bedre kraft.


Men det betyr også mer vekt. Du må vurdere viktigheten av disse faktorene og avgjøre hvilken som er viktigst for deg. Batteriet avgjør også hvor lang tid det tar å lade enheten. Hold alt dette i tankene mens du handler for din scooter.


Pris


Kvalitet og pris går hånd i hånd når det gjelder å finne den beste selvbalanserende scooteren. Du vil finne en god avtale, men du vil ikke ofre på kvaliteten. Når du først begynner å søke etter scootere, vil du raskt innse at noen priser er for gode til å være sanne.


Vektkapasitet


Det ville ikke være noe skuffende enn å kjøpe en selvbalanserende scooter og raskt innse at det ikke går raskere enn en langsom dra. Dette kan skje når du ikke leser vektkapasiteten til brettet du kjøpte. Din hoverboard må kunne bære din kroppsvekt for effektivt å kjøre gjennom alle typer terreng.


Hvis du kjøper for et barn, bare sørg for at den minste vekten den kan bære, er 40 kg. og maksimumet har ingen betydning. Hvis du kjøper en til deg selv eller venner, ser du etter en som vil bære vekten. De fleste godkvalitetsbrett er i stand til å bære mer enn 200 kg.


Konklusjon


Self-balancing scooters factory.jpg


Selvbalanserende scootere er bedre enn de noen gang har vært før. De beste selvbalanserte scootermerkene har kommet sammen for å fikse problemene fra tidligere modeller og sikre at deres produkter nå er helt trygge. De er praktiske verktøy. Når du kjøper, husk å vurdere hva som passer best for deg. Du bør alltid vurdere kvalitet over pris, men alles prioriteringer er forskjellige.

Et par:Hva er reisen med deg? Er balansehjulet inkludert? Neste:900 000 mennesker er juridisk kvalifisert for veien, hvordan er den nye politikken for elektriske sykler?