I tillegg til 9 større byer kunngjorde Voi suspensjonen av den delte elektriske scootervirksomheten

- Apr 07, 2020-

voi scooter.jpg


Etter Lime, Bird and Tier, har det europeiske utleiefirmaet Voi for ny scooter nylig kunngjort at på grunn av virkningen av den globale nye koronavirusepidemien, har selskapet "suspendert" driften i mange land. Selskapet sa at det har stengt virksomheten i alle andre byer bortsett fra ni større byer.


I en kort uttalelse som ble sluppet forrige fredag, sa Voi at den har suspendert driften av delte elektriske scootere i flere byer og fortsatt å tilby tjenester i bare noen få større byer. Byene der Voi fortsetter å operere er: København, Helsingfors, Gøteborg, Stockholm og Oslo i Nord-Europa, Berlin i Tyskland, Hamburg, Nürnberg og München.


Alle selskaper med elektrisk scooter har uttalt at de har trappet opp rengjøringsprosedyrene og rådet brukerne til å bruke hansker for å beskytte seg når de sykler. For utleiebransjen for elektrisk scooter kan den nye kronepandemien være en katastrofe, spesielt bare om vinteren, fordi de fleste selskaper tror at vinterpassasjertrafikken og inntektene vil synke betydelig.

Et par:Fra 1. september 2020 vil ikke elektriske scootere brukes på veien Neste:Elektrisk scooterutleiefirma Kalk vurderer permitteringer igjen