Kalk starter delt scootervirksomhet i flere byer rundt om i verden

- Apr 27, 2020-

Den globale pandemien til det nye koronaviruset har tvunget et stort antall byer til å kunngjøre politikk for sosial fremmedgjøring og hjemmeisolasjon. For å legge til rette for at folk kan reise trygt i løpet av en spesiell periode, bestemte Lime seg for å starte den delte scooterutleievirksomheten i mange byer rundt om i verden, og skiftet navn til Lime Aid. På samme tid ga selskapet også gratis tilgang til folkehelsepersonell og advokatpersonell som registrerte seg for tilgang innen 30 minutter.


lime scooter.jpg


Lime sa i en uttalelse at mikrotransport vil spille en viktig rolle i folks sømløse reise gjennom byen. Som en engangs transport vil det bidra til å fylle offentlig transport i spesielle perioder blanke.


Selskapet åpnet opprinnelig Lime Aid-tjenester i byer som Austin, Texas, og planlegger å utvide ytterligere i løpet av de neste ukene samtidig som det etableres et mer formelt lokalt samarbeid med folkehelsetjenestemenn, samfunnsorganisasjoner og andre interessenter.


Samtidig ga Lime Aid forskjellige sikkerhetstips til klienten, for eksempel å sjekke at bremsene, pedalene, elektriske bryterne, lysene og rammen er i god stand.


Når det gjelder hygienetiltak, anbefaler Lime Aid også at brukerne opprettholder en sosial avstand (minst seks meter fra hverandre), bruker hansker eller bruker alkoholdesinfeksjonsmidler over 60 ° for å vaske hendene etter ankomst til bestemmelsesstedet.


Et par:De nye reglene rundt å ri elektriske scootere på Londons veier Neste:Kalk skaffer seg de gjenværende eiendelene ved oppstart av den elektriske scooteren