Epidemien påvirker reiser. Elektriske sykler kan bli et markedskrav

- Apr 10, 2020-

Under epidemien, for å forhindre kryssinfeksjon, har undergrunnsbaner, busser og drosjer blitt gjenstandene for å unngå å ri. På dette tidspunktet øker etterspørselen etter privatbiler. Så i dette kritiske øyeblikket i kampen mot epidemien, bør alle prøve å ikke delta i kollektive aktiviteter.


Samfunnet må fortsatt operere. På dette tidspunktet er praktisk enkeltpersontransport mer passende; innen transportøkologi er motorsykler og elsykler, som er egnet for enmannsreiser, uavhengige og påvirker ikke andres reiser.


Alucard bike.jpg


HiC-star.jpg


1. Under epidemisituasjonen kan motorsykkelforretningen for motorsykkel gjenoppta virksomheten først


Berørt av epidemien kan de fleste kjøpesentre og butikker ikke lett åpne døren. Bare noen bransjer som er nært knyttet til vanlige menneskers liv, kan gradvis komme seg. Som den andre butikken som kan gjenoppta virksomhet, indikerer også elsykkelbutikker at de vil fortsette å reise Vil bli mainstream-formen for reiseanbefaling. Til sammenligning vil elsykler bli mer krevende produkter.


2. Utbedring av forskjellige steder kan komme til en slutt, veien er tryggere


Etter epidemien vil hovedstyrken til forskjellige regjeringsavdelinger ha en tendens til å gjenopprette økonomien og stabilisere folks hjerter! Byen som opprinnelig siktet mot elsykler kan slappe av i politikken, og myndighetene vil innse at for lavere- og middelklassen har elsykler den høyeste lykkeindeksen når de reiser.


Det er etterspørsel, det er politikk, selv om produksjonsslutt er påvirket av epidemien, men med kontinuerlig gjenopptak av arbeidet, forventes ikke virkningen å bli for stor. Det kan forventes at så lenge forskjellige lokale myndigheter virkelig implementerer politikk for å forbedre miljøet for bilbruk, er det mulig at det innen få måneder etter epidemien vil være et høydepunkt i elektrisk sykkelforbruk.

Et par:20 år uten mer kulisser: Segway Electric Balance Car kunngjorde produksjonsstansen Neste:Noen byer i Frankrike krever innbyggere å bruke masker for å reise