Mot slutten av året vil C-STAR INDUSTRIAL LIMITED utføre fjellklatringsgruppebyggeaktiviteter

- Oct 19, 2020-

Fjellklatring er en selvutfordring, en test av utholdenhet, en test av fysiske grenser og en manifestasjon av gruppe og visdom. Simuler prosessen med kamp mens du fremmer, finpusser viljen, forstørrer mønsteret og oppfatter de ulike tilstander i livet.


C-STAR team building activities.jpg


→Klikk her for å se videoen←


November 28, 2020, slutten av året nærmer seg, C-STAR INDUSTRIAL LIMITED besluttet å lansere en team bygge aktivitet. Fordi epidemien ikke har gått, så vi valgte en kort tur, så vi kom til Shenzhen Phoenix Mountain Forest Park, er målet å gå ombord på Phoenix Mountain-toppen.


Shenzhen Phoenix Mountain.jpg


For fjellklatring kan alles vei være annerledes, og alles fysiske styrke er annerledes. Noen ganger går de saktere, noen ganger raskere, noen ganger stopper og hviler, noen ganger overgår du meg, noen ganger overgår jeg deg, og noen ganger sitter sammen. Sett deg ned sammen i skyggen av et tre for å få et pust. Faktisk er hvert møte en slags ulykke og en slags skjebne.


Shenzhen Phoenix Mountain.jpg


Shenzhen Phoenix Mountain.jpg


Etter denne utendørs teambyggingsaktiviteten opplevde vi naturens ekstraordinære håndverk, og følte også storheten til de arbeidende menneskene, og møtte kolleger som vanligvis jobber sammen, men ikke kommuniserer mye, noe som utvidet mellommenneskelige relasjoner og forbedret lagbevissthet.


Company dinner.jpg


Etter fjellklatringsaktivitetene organiserte selskapet også middager og KTV, som kan tillate ansatte å slappe helt av etter intensivt arbeid.


Temaet for dette arrangementet er "Gjennombrudd, samhold, kommunikasjon og samarbeid", som også har blitt tolket i arrangementet, og jeg håper C-STAR INDUSTRIAL LIMITED vil bli bedre og bedre.

Et par:Møt deg på 128. online kantonmesse Neste:Møter deg på 127 th Online Canton Fair