Hva er reisen med deg? Er balansehjulet inkludert?

- Feb 22, 2019-

Spring outing.jpg


Vårblomstrer i naturen, når folk ser fargerike og duftende blomster, vil de naturligvis stoppe og se. Studien fant at blomstervisning kan eliminere nervøsitet og visuell tretthet. I tillegg er blomst visning også gunstig for reguleringen av sentralnervesystemet og forbedrer ulike kroppsfunksjoner. Parkene for å se på blomster er imidlertid for store. Vi må lage et balansehjul i tillegg til mat, drikke og annen mat! På en vårtur for å slappe av, blir du for trøtt.


balance wheel.jpg


Elektrisk smart balansehjul, også kjent som elektrisk selvbalanserende scooter, elektrisk hoverboard og så videre, generelt stående kjøring uten gass og brems, men gjennom kroppens tyngdepunkt og styrespaken for å kontrollere kroppens bevegelse, lener kroppen seg fremover, bakover bakover Stå rett og bremse, vipp kroppen til venstre eller høyre eller sving styrespaken for å svinge eller vri, slå 360 ° på plass, og kjørehastigheten er proporsjonal med kroppens tiltvinkel. Noen kan bruke den matchende fotspaken til å kontrollere balansehjulets kropp med kalven og frie hender.


Balansehjulet er grønt, intelligent og fleksibelt, og gir deg en helt ny kjøreopplevelse. Det er det ideelle våpenet for å trekke vinden og kjøle, underholdning og fitness, fritidsturer, reklame, etikettfeiring, sikkerhetspatrulje og mobilopptak. Vanligvis brukte balansehjul på markedet inkluderer unicykler, tohjulede hjul, vridhjulere og scootere. Det vil bli flere mennesker på vårturen, tohjulet balansehjul er enklere å kontrollere, og utholdenhetens evne er sterk, du kan ta oss for å se mer vakker natur.

Et par:Nypubliseringen nye standarder, et stort antall nasjonale Standard elektriske sykler vil være ukvalifisert Neste:Hvordan kjøper du en balansehjul? Du må kanskje vite om denne informasjonen