8 tommer voksen Scooter

8 tommer voksen Scooter

ALUCARD 8 tommers 2 hjul balansere SCOOTER med LED lys & BLUETOOTH SPEAKERModel: CS-803BColor: White1.Products introduceWith utviklingen av ganger og teknologi, biler er veldig vanlig for alle

Produktdetaljer

ALUCARD 8 tommers 2 hjul balansere SCOOTER med LED lys og BLUETOOTH høyttaler

Modell: CS-803B

Farge: hvit

1. produkter introdusere

Med utviklingen av ganger og teknologi, biler er veldig vanlig for oss alle nå og spesielt, strøm-motoriserte kjøretøy er ikke luksus mer, vi har også flere og flere valg å velge mellom, mens to hjul elektrisk balanse scooter, som er en populær miljømessige utfall for moderne mennesker å underholde og ri, er bare en av dem!

ALUCARD to hjul balanse scooter bruker de beste råvarene som hovedkortet, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhet-beskyttet teknologi å sikre sin sikkerhet og gratis folks bekymringer for uventede brenner eller eksplosjon. Alle sertifikater som CE, RoHS, FCC, UL og viktigst, patent er tilgjengelige for eksport.

Parametere for 8 tommer Elektrisk scooter

Merkenavn

ALUCARD

Dekkdimensjon

8 tommer

MAX hastighet

12km/t

MAX skråningen

704

Last

120kg

Batterikapasiteten

4400WH

Betjening avstanden

15KM - 20KM

Ladetid

2-3 timer

Produktet størrelse

66 * 25 * 26 CM

Kortet makt

AC110-AC220V 50-60HZ

Fargealternativer

En farge kan tilpasses

Fot-pad fargealternativer

Svart fot-pads, røde fot-pads og blå fot-pads

2. produktbilder

3.User's begrensninger elementer

Ikke gjør uautoriserte erstatninger av produktet deler, som dette kunne påvirke og skade styrets ytelse, og kan forårsake skader.

Brukeren vekt restriksjoner

Hvorfor har vi vekt restriksjoner? De er der for å:

1. sikre rytteren;

2. unngå skader forårsaket til styret gjennom overbelastning.

* Maksimal anbefalt rider vekt: 100 kg

* Minimum anbefalt rider vekt: 20 kg

Avstanden begrensninger

Balansering styrets maksimal hastighet kan påvirkes av flere faktorer.

Terreng: du kan kjøre raskere over flat, selv bakken, mens ujevne overflater vil senke tempoet.

Vekt: din vekt påvirker hvor fort Elektrisk scooter kan gå.

Omgivelsestemperatur: Styret vil kunne gå raskere hvis den lagres og brukes innenfor temperaturområdet som anbefalt; unnlater å gjøre det vil resultere i lavere topp hastighet.

Vedlikehold: vedlikeholde batteri og styret i best mulig tilstand vil øke hastigheten, mens unnlater å gjøre det vil resultere i lavere topp hastighet.

Hvor du ride: holde en rimelig jevn hastighet, som ofte stopper og starter vil redusere styrets toppfart.

Fartsgrense

Selv balanse hjulet anbefalt maksimal hastighet er 10 km/t. (teknisk det er 18 km/t).

Hvis du kjører raskere enn 10 km/t, vil styret avgi en advarende lyd. Hvis du kjører i denne fartsgrensen, styret vil kunne opprettholde sin balanse, men hvis du kjører over grensen på det kan være farlig, som styret kan miste balansen.

4. C-STJERNERS introduksjon

C-STJERNERS INDUSTRIAL LIMITED ble etablert i 2000. Med stor kapasitet for design og produksjon, modernisert produksjonslinjer, injeksjon molding machine og avanserte andre utstyr, er C-STJERNERS stand til å akseptere og produsere OEM og ODM ordrer for ulike typer to hjul balanse scooter, hånd holder balanse scooter, self-balansering kjøretøy, elektriske rullebrett og lignende. Våre produkter følger trenden i denne bransjen, og under oppdatering for å møte behovene til markedet og forbrukere. God kvalitet og omdømme har brakt C-STJERNERS mange kunder fra USA, Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, etc, gjør internasjonal forbindelse skje! C-STJERNERS satt opp å designe og produsere selv balanse scooter i 2015 under merkenavnet ALUCARD, som umiddelbart ble en svært het-selger sport produktet når den er lansert!


Et par:2 hjul Smart balanse Scooter Neste:Ledet balansering Scooter

Forespørsel