Ledet balansering Scooter

Ledet balansering Scooter

Alucard nye 8 tommers to hjul Smart Self Balancing scootere med ledet modell: CS-813Color: Blue1.Products & merkevare DescriptionWith utviklingen av ganger og teknologi, biler er veldig vanlig for alle

Produktdetaljer

Alucard nye 8 tommers to hjul Smart Self Balancing scootere med Led

Modell: CS-813

Farge: blå

1. produkter & merke beskrivelse

Med utviklingen av ganger og teknologi, biler er veldig vanlig for oss alle nå og spesielt, strøm-motoriserte kjøretøy er ikke luksus mer, vi har også flere og flere valg å velge mellom, mens to hjul elektrisk balanse scooter, som er en populær miljømessige utfall for moderne mennesker å underholde og ri, er bare en av dem!

ALUCARD to hjul balanse scooter bruker de beste råvarene som hovedkortet, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhet-beskyttet teknologi å sikre sin sikkerhet og gratis folks bekymringer for uventede brenner eller eksplosjon. Alle sertifikater som CE, RoHS, FCC, UL og viktigst, patent er tilgjengelige for eksport.

Parametere for 8 tommer Elektrisk scooter

Merkenavn

ALUCARD

Dekkdimensjon

8 tommer

MAX hastighet

12km/t

MAX skråningen

704

Last

120kg

Batterikapasiteten

4400WH

Betjening avstanden

15KM - 20KM

Ladetid

2-3 timer

Produktet størrelse

66 * 25 * 26 CM

Kortet makt

AC110-AC220V 50-60HZ

Fargealternativer

En farge kan tilpasses

Fot-pad fargealternativer

Svart fot-pads, røde fot-pads og blå fot-pads

2. produktbilder


3. praktisere tips av selvtillit balanse scooter

Her er noen Sikkerhetstips for bruk av B-brettet utenfor:

* Bruk komfortable sportsklær og flate sko, så din bevegelse ikke er begrenset.

* Øv riding brettet i åpne områder til du er vant til komme på bordet, går fremover, gå bakover, snu, stoppe og få av.

* Tur på flat, overflater selv.

* Hvis det oppst├Ñr ukjent terreng, kjøre sakte og aldri tillate B-styret la bakken.

* Selv balanse scooter utviklet for ridning over flatt terreng, og bruk på ujevnt underlag påvirker hastigheten og bevegelsen.

* Betal særlig oppmerksomhet hvis du fortsatt ikke er helt komfortabel med ridning selv balanse scooter, og hvis du kommer over noen fotgjengere eller hindringer, sjekk nøye at du definitivt kan skje før du går videre.

4. trinnvis guide til å bruke den selv balansering scootere

Trinn 1: Forsiktig Trykk/på å slå på brettet.

Trinn 2: Konfigurere styrets balansering mekanisme.

Trinn 3: Sted en fot på en av foten pads, vente på å lyse opp, og deretter står på andre fot pad med andre foten.

Trinn 4: Når du står stabilt på bordet, bruke din tyngdepunkt å styre hvilken vei styret flytter - magert fremover eller bakover for å gå i den retning eller bonusspinn - men sørg for at du ikke lener for mye.

Trinn 5: Bruk styret å slå venstre og høyre.

Trinn 6: Gå av styret. Kontroller at styret er riktig balansert, og gå av på baksiden av brettet med en fot først, og deretter gå av med den andre før du går av.

5. C-STJERNERS profil

C-STJERNERS INDUSTRIAL LIMITED ble etablert i 2000. Med stor kapasitet for design og produksjon, modernisert produksjonslinjer, injeksjon molding machine og avanserte andre utstyr, er C-STJERNERS stand til å akseptere og produsere OEM og ODM ordrer for ulike typer to hjul balanse scooter, hånd holder balanse scooter, self-balansering kjøretøy, elektriske rullebrett og lignende. Våre produkter følger trenden i denne bransjen, og under oppdatering for å møte behovene til markedet og forbrukere. God kvalitet og omdømme har brakt C-STJERNERS mange kunder fra USA, Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, etc, gjør internasjonal forbindelse skje! C-STJERNERS satt opp å designe og produsere selv balanse scooter i 2015 under merkenavnet ALUCARD, som umiddelbart ble en svært het-selger sport produktet når den er lansert!Et par:2 hjul Smart balanse Scooter Neste:8 tommer voksen Scooter

Forespørsel