Barna Scooter

Barna Scooter

ENGROS ALUCARD 4.0 tommers to hjul balansere SCOOTERModel No.: CS-401Color: red1. DescriptionWith utviklingen av ganger og teknologi, biler er veldig vanlig for alle oss nå og spesielt th

Produktdetaljer

ENGROS ALUCARD 4.0 TOMMERS TO HJUL BALANSE SCOOTER

Modell nr.: CS-401

Farge: rød

1. beskrivelse

Med utviklingen av ganger og teknologi, biler er veldig vanlig for oss alle nå og spesielt, strøm-motoriserte kjøretøy er ikke luksus mer, vi har også flere og flere valg å velge mellom, mens to hjul elektrisk balanse scooter, som er en populær miljømessige utfall for moderne mennesker å underholde og ri, er bare en av dem!

ALUCARD to hjul balanse scooter for barn bruker de beste råvarene som hovedkortet, gyro, motorer, Samsung batteri og smart sikkerhet-beskyttet teknologi å sikre sin sikkerhet og gratis folks bekymringer for uventede brenner eller eksplosjon. Alle sertifikater som CE, RoHS, FCC, UL og viktigst, patent er tilgjengelige for eksport.

Parametere for ALUCARD Elektrisk scooter

Størrelse

4.0 tommers

Strøm

250W * 2

MAX hastighet

5km/t

MAX skråningen

10°

MAX lasting vekt

60kg

Batterikapasiteten

2200WH

Betjening avstanden

8-10KM

Ladetid

2 timer

Produktet størrelse

66 * 25 * 26 CM

NW

5.0 KG

Kortet makt

AC110-AC220V 50-60HZ

Fargealternativer

En farge kan tilpasses

2. produktbilder


3.Step-for-steg guide til å bruke balansering styret

Før du bruker det 4.0 tommen balansere bord for barn for første gang, må foreldre lese alle instruksjoner nøye så de forstår den sikreste måten å ri.

Trinn 1: Forsiktig Trykk på på/av-knappen for å Forsterk balansering styret.

Trinn 2: Sted en fot på en av foten pads, vente på å lyse opp, og deretter står på andre fot pad med andre foten.

Trinn 3: Når du står stabilt på bordet, bruk din tyngdepunkt til direkte som veien scooter trekk-lean fremover eller bakover for å flytte til den retning eller bonusspinn- men sørg for at du ikke lener for mye.

Merk: Balanse scooter for barn må ikke brukes hvis det ikke er balansert. Hvis det ikke er helt vannrett, vil barna høres ut en advarsel når de gå på den og balansen brettet inn automatisk saldo beskyttelse.

Bruk balansere bord trygt

Trinn 4: Bruk styret å ta til høyre og venstre.

Trinn 5: Gå av balansering styret, og gå av på baksiden av balansering styret med en fot først, og trinnet av den andre.

Merk: det er forbudt for å gjøre og brå slår mens flytte ved høye hastigheter, så dette kan være usikre.

Ikke slå balansering styret mens traversering en skråning, da dette kan føre til scooter å miste balansen.

Se bildet neste side.

Bilde: fremover på høyre fot til venstre, og fremover på venstre til høyre.

4. sikker bruk retningslinjer

Denne delen gir deg informasjon og advarsler om bruker balansering styret, så du kan være helt trygg samtidig ha det gøy. Slik at du kan nyte balansere bord trygt, vennligst les gjennom retningslinjene brukeren først. Vær spesielt oppmerksom bruker advarsler, som du må bære disse i tankene når man kjører på balansering scooter hvis du vil ha en trygg og minnerik opplevelse.

Advarsel!

. Barna er lett å miste balansen, krasje inn objekter eller faller balanse scooter og skader seg selv når som helst! For å unngå dette, må du har grundig lese brukerhåndboken før du bruker. Kontroller at det fungerer riktig og at du er kjent med hvordan du bruker alt tilbehør før du lar barna bruker.

. Når lære å ri balansere bord, gjør har sikker du hadde verneutstyr, som hjelm, kneet pads, albue pads, etc.

. Dette produktet er kun laget for å bære ett barn, og er ikke å bli brukt for å transportere andre om!

. Ikke Erstatt motoren med en tredjeparts alternativ.

. Barn som vekt mer enn 50KG kan ikke bruke dette produktet.

. Bruk av balanse scooter er underlagt lokale trafikkregler. Husk å respektere i nærheten fotgjengere.

. Selv bruker 4,5 tommers Elektrisk scooter, være klar over hindringer i frond av dere og avstand-ha vil en klar linje eller syn hjelpe deg kjøre ut av fare!

. Fortelle deg barn, når man kjører styret, holde knærne litt bøyd og kroppen avslappet slik at de kan holde seg balansert.

. Mens riding selv balanse scooter, Hold begge føttene flatt på foten pads.

. Spør barna å bruke fornuftig sportsklær når du bruker produktet, da dette vil hjelpe dem å reagere raskere i nødsituasjoner.

. Hvis barna er ridding med andre på en annen balanse scooter, sørg for å holde nok avstand mellom deres å unngå krasj.

. Dens ' ikke en god idé å være distrahert mens du rir din balansere bord, ved å ta telefonsamtaler, lytte til musikk eller bare drivende ut i en dagdrøm!

. Ikke ri på balanse scooter i mørke eller dårlig opplyste områder.

. Bare bruke Self-balansering styret når det fungerer riktig, hvis ikke, slutte å bruke umiddelbart.

. Ikke bruk på bratte sølevann.

. Protectors(Supplied) skal alltid brukes når du bruker på scooter.

5. introduksjon for C-STAR

C-STJERNERS INDUSTRIAL LIMITED ble etablert i 2000. Med stor kapasitet for design og produksjon, modernisert produksjonslinjer, injeksjon molding machine og avanserte andre utstyr, er C-STJERNERS stand til å akseptere og produsere OEM og ODM ordrer for ulike typer to hjul balanse scooter, hånd holder balanse scooter, somatosensory kjøretøy, elektriske rullebrett og lignende. Våre produkter følger trenden i denne bransjen, og under oppdatering for å møte behovene til markedet og forbrukere. God kvalitet og omdømme har brakt C-STJERNERS mange kunder fra USA, Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, etc, gjør internasjonal forbindelse skje! C-STJERNERS satt opp å designe og produsere balanse scooter i 2015 under merkenavnet ALUCARD, som umiddelbart ble en svært het-selger sport produktet når den er lansert!


Et par:3D virtuell virkelighet Neste:15-tommers Smart Scooter med håndtak

Forespørsel