3D Virtual Reality Headset

3D Virtual Reality Headset

VR for virtuell virkelighet 3D briller II for Smart PhoneModel: CS-VR01Color: WhiteThis VR-boksen er flott supplement og enhet for den fantastiske opplevelsen av å se filmer. Det er lett å sette smart ph

Produktdetaljer

3D-briller for virtuell virkelighet av VR boksen II til smarttelefon

Modell: CS-VR01

Farge: hvit

Denne VR er flott supplement og enhet for den fantastiske opplevelsen av å se filmer. Det er lett å innlegge det smart telefon, og det er praktisk å bruke og bruk. Med denne VR, kan du få en flott opplevelse.

1. beskrivelse

Materiale: resirkulerbare ABS

Linse: Fresnel

FOV:90 °

Størrelsen på smartphone: 4,7-6 tommers

Passerte CE, RoHS

Programmet

1. farger alternativer: svart, hvit

Merk: flere farger som rød, blå, gule eller oransje er tilgjengelige med antall over 500pcs

2. For smart telefon 4,7-6.0 tommers

Pakking detaljer:

Detaljhandel størrelse: 11.5 * 19 * 14.5 CM

Detaljhandel G.W:309 g

Kartong størrelse: 57 * 45 * 40cm

30 PCer/ctn

G.W: 11KG

2. produktbilder


5. introduksjon for C-STAR

C-STJERNERS INDUSTRIAL LIMITED ble etablert i 2000. Med stor kapasitet for design og produksjon, modernisert produksjonslinjer, injeksjon molding machine og avanserte andre utstyr, er C-STJERNERS stand til å akseptere og produsere OEM og ODM ordrer for ulike typer to hjul balanse scooter, hånd holder balanse scooter, self-balansering kjøretøy, elektriske rullebrett og lignende. Våre produkter følger trenden i denne bransjen, og under oppdatering for å møte behovene til markedet og forbrukere. God kvalitet og omdømme har brakt C-STJERNERS mange kunder fra USA, Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, etc, gjør internasjonal forbindelse skje! C-STJERNERS satt opp å designe og produsere selv balanse scooter i 2015 under merkenavnet ALUCARD, som umiddelbart ble en svært het-selger sport produktet når den er lansert!


Et par:Virtuelle briller Neste:3D virtuell virkelighet

Forespørsel