3D virtuell virkelighet

3D virtuell virkelighet

Google VR boksen bærbar 3D GlassesModel: CS-VR18Color: WhiteThis VR-boksen er flott supplement og enhet for den fantastiske opplevelsen av å se filmer. Det er lett å sette smart telefon i det, og det er

Produktdetaljer

Google VR boksen bærbar 3D-briller

Modell: CS-VR18

Farge: hvit

Denne VR er flott supplement og enhet for den fantastiske opplevelsen av å se filmer. Det er lett å innlegge det smart telefon, og det er praktisk å bruke og bruk. Med denne VR, kan du få en flott opplevelse.

1. beskrivelse

Materiale: ABS

Linse: aspherics for anti-forvrengning, med 40mm diamter og 5,2 forstørrelse

ganger

Diameter: 40mm

FOV:102 °

spone kan tas for rengjøring

bruke med blotte øyne med shortsight under 600°

Programmet

1. for smartphone 4-6,5 tommers

2. farge: hvit

Merk: flere farger som svart, gull, grå og rød er tilgjengelige med antall over 1000pcs pakke detaljer:

Produktet størrelse: 194 * 117 * 127mm

Detaljhandel størrelse: 215 * 135 * 135mm

produkt N.W:263g

produkt G.W:393g

30pcs/ctn

G.W: 13KG

2. produktbilder

5. introduksjon for C-STAR

C-STJERNERS INDUSTRIAL LIMITED ble etablert i 2000. Med stor kapasitet for design og produksjon, modernisert produksjonslinjer, injeksjon molding machine og avanserte andre utstyr, er C-STJERNERS stand til å akseptere og produsere OEM og ODM ordrer for ulike typer to hjul balanse scooter, hånd holder balanse scooter, self-balansering kjøretøy, elektriske rullebrett og lignende. Våre produkter følger trenden i denne bransjen, og under oppdatering for å møte behovene til markedet og forbrukere. God kvalitet og omdømme har brakt C-STJERNERS mange kunder fra USA, Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, etc, gjør internasjonal forbindelse skje! C-STJERNERS satt opp å designe og produsere selv balanse scooter i 2015 under merkenavnet ALUCARD, som umiddelbart ble en svært het-selger sport produktet når den er lansert!
Et par:3D Virtual Reality Headset Neste:nei

Forespørsel