3D VR briller

3D VR briller

VR papp 3D glassesModel: CS-VRBOXColor: WhiteThis VR-boksen er flott supplement og enhet for den fantastiske opplevelsen av å se filmer. Det er lett å sette smart telefon i det, og det er convenie

Produktdetaljer

VR papp 3D-briller

Modell: CS-VRBOX

Farge: hvit

Denne VR er flott supplement og enhet for den fantastiske opplevelsen av å se filmer. Det er lett å innlegge det smart telefon, og det er praktisk å bruke og bruk. Med denne VR, kan du få en flott opplevelse.

1. beskrivelse

Linse: harpiks

Materiale: ABS + PC

Lens Diameter: 42 mm

Deler: polyuretan + memerable skum

FOV:115 "

Programmet

1. for smartphone 4,7-6 tommers

Alternativer: hvit

Merk: andre farger er tilgjengelige med antall over 1000pcs

Pakking detaljer:

Detaljhandel størrelse: 20.5 * 14.5 * 15.5 CM

Detaljhandel N.W:567g, G.W 410g

Kartong størrelse: 73.5 * 42 * 51 cm

30PCS/ctn

2. produktbilder5. introduksjon for C-STAR

C-STJERNERS INDUSTRIAL LIMITED ble etablert i 2000. Med stor kapasitet for design og produksjon, modernisert produksjonslinjer, injeksjon molding machine og avanserte andre utstyr, er C-STJERNERS stand til å akseptere og produsere OEM og ODM ordrer for ulike typer to hjul balanse scooter, hånd holder balanse scooter, self-balansering kjøretøy, elektriske rullebrett og lignende. Våre produkter følger trenden i denne bransjen, og under oppdatering for å møte behovene til markedet og forbrukere. God kvalitet og omdømme har brakt C-STJERNERS mange kunder fra USA, Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, etc, gjør internasjonal forbindelse skje! C-STJERNERS satt opp å designe og produsere selv balanse scooter i 2015 under merkenavnet ALUCARD, som umiddelbart ble en svært het-selger sport produktet når den er lansert!


Et par:VR Headset Neste:VR 3D-briller

Forespørsel