Virtuelle briller

Virtuelle briller

3D VR briller engros pris VR 3D GlassesModel: CS-VR06Color: hvit, andre farger. Denne VR er flott supplement og enhet for den fantastiske opplevelsen av å se filmer. Det er lett å

Produktdetaljer

3D VR briller engros-pris VR 3D-briller

Modell: CS-VR06

Farge: Hvit, andre farger tilgjengelig.

Denne VR er flott supplement og enhet for den fantastiske opplevelsen av å se filmer. Det er lett å innlegge det smart telefon, og det er praktisk å bruke og bruk. Med denne VR, kan du få en flott opplevelse.

1. beskrivelse

Materiale: ABS

Linse: Japan-importert PMMA

Lens diameter: 40mm

Focal lengde: 55 mm

Tykkelse: 9.5 mm med 8 varme ødsling hull

FOV: 80°

Programmet

Til smarttelefon 4.0-6.0 tommers

Pakking detaljer:

produktet størrelse: 220 * 130 * 107 mm

kartong størrelse: 720 * 470 * 310 mm

20pcs/ctn 12KG/ctn

2. produktbilder


5. introduksjon for C-STAR

C-STJERNERS INDUSTRIAL LIMITED ble etablert i 2000. Med stor kapasitet for design og produksjon, modernisert produksjonslinjer, injeksjon molding machine og avanserte andre utstyr, er C-STJERNERS stand til å akseptere og produsere OEM og ODM ordrer for ulike typer to hjul balanse scooter, hånd holder balanse scooter, self-balansering kjøretøy, elektriske rullebrett og lignende. Våre produkter følger trenden i denne bransjen, og under oppdatering for å møte behovene til markedet og forbrukere. God kvalitet og omdømme har brakt C-STJERNERS mange kunder fra USA, Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, etc, gjør internasjonal forbindelse skje! C-STJERNERS satt opp å designe og produsere selv balanse scooter i 2015 under merkenavnet ALUCARD, som umiddelbart ble en svært het-selger sport produktet når den er lansert!
Et par:3D virtuell virkelighet Neste:Virtual Reality briller

Forespørsel