VR 3D-briller

VR 3D-briller

3D VR 11 virtuell virkelighet spillet GlassModel: CS-VR11Color: WhiteThis VR-boksen er flott supplement og enhet for den fantastiske opplevelsen av å se filmer. Det er lett å sette smart telefon i det, og det

Produktdetaljer

3D VR 11 Virtual Reality spill Glass

Modell: CS-VR11

Farge: hvit

Denne VR er flott supplement og enhet for den fantastiske opplevelsen av å se filmer. Det er lett å innlegge det smart telefon, og det er praktisk å bruke og bruk. Med denne VR, kan du få en flott opplevelse.

1. beskrivelse

Linse: harpiks

Diameter: 42 mm

justerbar FOV med hodet rotasjon

justerbar stykke for shortsight folk

justerbar elev stykke for ulike folk

med heten spre hull for moible telefonen

Programmet

1. somart telefonen 4-6.0 tommers

2. farger alternativer: svart, hvit

Merk: kjøpers logoen kan skrives på produktet med antallet over 300pcs

2. pakking detaljer:

Detaljhandel størrelse: 22 * 16 * 12cm

Detaljhandel N.W:350g, G.W525g

Kartong størrelse: 615 * 450 * 320 mm 20PCS/ctn

2. produktbilder5. introduksjon for C-STAR

C-STJERNERS INDUSTRIAL LIMITED ble etablert i 2000. Med stor kapasitet for design og produksjon, modernisert produksjonslinjer, injeksjon molding machine og avanserte andre utstyr, er C-STJERNERS stand til å akseptere og produsere OEM og ODM ordrer for ulike typer to hjul balanse scooter, hånd holder balanse scooter, self-balansering kjøretøy, elektriske rullebrett og lignende. Våre produkter følger trenden i denne bransjen, og under oppdatering for å møte behovene til markedet og forbrukere. God kvalitet og omdømme har brakt C-STJERNERS mange kunder fra USA, Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, etc, gjør internasjonal forbindelse skje! C-STJERNERS satt opp å designe og produsere selv balanse scooter i 2015 under merkenavnet ALUCARD, som umiddelbart ble en svært het-selger sport produktet når den er lansert!
Et par:3D VR briller Neste:Virtual Reality briller

Forespørsel