VR Headset

VR Headset

3D briller VR boksen 3D virtuelle virkelighet glass modell: CS-VR08 farge: grå denne VR-boksen er flott supplement og enhet for den fantastiske opplevelsen av å se filmer. Det er lett å innlegge det smart telefon, og det er praktisk å bruke og bruk. Med denne VR, kan du få en fantastisk...

Produktdetaljer

3D-briller VR boksen 3D virtuell virkelighet briller

Modell: CS-VR08

Farge: grå

Denne VR er flott supplement og enhet for den fantastiske opplevelsen av å se filmer. Det er lett å innlegge det smart telefon, og det er praktisk å bruke og bruk. Med denne VR, kan du få en flott opplevelse.

1. beskrivelse

Materiale: kraftpapir

Linse: asfærisk store objektivet

Gir diameter: 37mm

Programmet

Til smarttelefon under 6.0 tommers

Farge: like kraftpapir

Merk: fargen kan tilpasses med antallet over 1000pcs

Pakking detaljer:

50stk/ctn, 16KG

2. produktbilder


5. introduksjon for C-STAR

C-STJERNERS INDUSTRIAL LIMITED ble etablert i 2000. Med stor kapasitet for design og produksjon, modernisert produksjonslinjer, injeksjon molding machine og avanserte andre utstyr, er C-STJERNERS stand til å akseptere og produsere OEM og ODM ordrer for ulike typer to hjul balanse scooter, hånd holder balanse scooter, self-balansering kjøretøy, elektriske rullebrett og lignende. Våre produkter følger trenden i denne bransjen, og under oppdatering for å møte behovene til markedet og forbrukere. God kvalitet og omdømme har brakt C-STJERNERS mange kunder fra USA, Sørøst-Asia, Midtøsten, Europa, etc, gjør internasjonal forbindelse skje! C-STJERNERS satt opp å designe og produsere selv balanse scooter i 2015 under merkenavnet ALUCARD, som umiddelbart ble en svært het-selger sport produktet når den er lansert!
Et par:nei Neste:VR 3D-briller

Forespørsel